Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Социалният Първанов предизборно пазарува в Canali

отпечатай новината

19.09.2014 12:39 | Видян 2100 пъти

Социалният Първанов предизборно пазарува в Canali

Социалният президент Георги Първанов пазарува днес предизборно в най-скъпия магазин в столицата, предаде репортер на БГНЕС. Той се обзаведе с нови дрехи в елитния магазин Canali в центъра на столицата, на улица "Алабин". Охраняван плътно от бодигардове Първанов пристигна малко след 11.00 часа с мерцедеса си. Половин час по-късно той излезе щастлив и доволен от покупките си. Бившият президент е любител на тази марка и редовно пазарува от тук, казаха работещи в близките до Canali магазини.

Най-евтините костюми в Canali са за около 3500 лева. Цените на ризите се движат от 500 лева нагоре. Иначе Първанов обича да демонстрира скромност - след двата си мандата като президент той се върна да живее в панелния блок . На предизборните си срещи, като лидер на непреминалата изборната бариера на европейския вот АБВ, Първанов непрекъснато говореше за бедността на българите, за недоимъка и социалното неравенство. Прави го и сега, в кампанията на партията си преди предсрочния вот на 5-ти октомври. Но…с "дискретния чар на буржоазията", с костюми за хиляди левове и с ризи - за стотици.

Малко информация за неосведомените около висшата мода: Canali се смята за еталон за лукс и мъжка елегантност в света. От 1934 г. семейната компания, истински носител на титлата Made in Italy, популяризира ръчната изработка на дрехите, съчетавайки в тях история, култура и стил, при които стоката, според дизайнерите й, често преминава в истински шедьовър.

Днес марката се ръководи от трето поколение и има седем производствени предприятия в Италия. Компанията е с 1600 служители, има 236 бутици в над 100 страни. В България бутикът отваря врати в края на 2008 г.

Снимка: БГНЕС

автор: БГНЕС

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !