Гага на Мет: Хитът на сезона

Гага на Мет: Хитът на сезона

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Евгени загрижен за сексуалния живот на Воче

отпечатай новината

20.09.2014 09:00 | Видян 2194 пъти

Евгени загрижен за сексуалния живот на Воче

ВИП-овете в резиденцията на „ВИП Брадър” изиграха първата си мисия. Те трябваше да набавят храна на гладните си съквартиранти в ТВО-то, докато Ива, Иво, Жени, Тачо, Албена и Камелия гледаха опитите им да стигнат до масата по хлъзгавия под и да грабнат някой от продуктите на нея, докато назад ги дърпа стегнатото въже. Мисията не се понрави единствено на Евгени Минчев, който предупреди, че няма да участва ако има опасност за крехкото му тяло. Светският лъв категорично отказа да се поставя в опасност, камо ли да падне и то за тези, които сам е обрекъл на мизерия в началото на шоуто.


И все пак Евгени показа грам състрадание и взе една палета яйца и презервативи. Минчев поясни, че те са за неговата „приятелка” Воче, която не остана очарована от изпълнението му, което заедно с другите от пролетариата гледа на малкия монитор в ТВО-то.
Другият участник направил силно впечатление, но и спечелил съжалението на останалите участници, бе Камелия Тодорова. Възрастната певица бе толкова немощна, че едва пристъпваше, дърпана от мощното въже.  Дори Вулева се провикна да не я мъчат повече, че не ѝ е останала душа.
снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !