Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Откъде са милионите на Зорница Линдарева?

отпечатай новината

24.09.2014 09:00 | Видян 6182 пъти | Гласували 1

Откъде са милионите на Зорница Линдарева?

Зорница Линдарева, която няма и един ден трудов стаж зад гърба си, е притежателка на тлъста банкова сметка. Скандалната манекенка на няколко пъти не пропусна да отбележи, че е от „богато семейство" и няма нужда нито от пари, нито от слава. Откъде всъщност са парите на разбивачката на семейства?

Проверка на „Всеки ден" показа, че наистина психически лабилната красавица е наследница в богат род, който върти солидна търговия със сладкарски изделия. Родителите на съквартирантката от „ВИП Брадър" имат цех, в който се произвеждат различни тестени изделия, а отделно от това препродават брашно и захар на още няколко фирми.

Далновидността на Линдареви обаче не е покълнала в щерка им, която освен с харчове не може да се похвали и с внесени дори 5 лева в семейния бюджет. Ябълката на раздора в семейството на Жени и Тачо е известна мързелана и бръмчалка, която въпреки възможностите си продължава да търси само богати мъже, признавайки дори сама, че е била компаньонка на изключително възрастен господин срещу 10 000 евро. Широките пръсти на Зорница обаче рядко й позволяват да задели настрана каквато и да е сума, заради което тя често вършее по богати господа, за да обезпечи съществуването си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !