Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Жени бясна на Мартин

отпечатай новината

24.09.2014 09:29 | Видян 2259 пъти

Жени бясна на Мартин

Шестата в света по красота Жени Калканджиева се вбеси на модела Мартин Мартинов за признанието му пред „ВИП Брадър", че е спал с нея. На пияна глава манекенката недоумяваше защо той си е отворил устата, при положение че тя премълчала историята пред шоуто.

Голямата бъркотия кой с кого е спал започна след въпрос на съквартирантите: „Ама той наистина ли те е е*ал?". Жени се разпали и отсече: „Той не ме е е*ал! Аз съм е*ала Марти! След което коментира: "Просто той се влюби в мен. А аз исках да имам семейство, деца. Беше един дечко.", обясни тя.

Калканджиева сви в ъгъла бившия си, защо ги е издала на продуцентите. „Защо им го каза това нещо? Ти така мен ме излагаш, излиза, че аз съм лъжкиня". Мартин обаче й отвърна, че от шоуто предварително са знаели за тяхната афера.

Непукизмът на съпруга й Тачо по случая, с който той е добре запознат, също ядоса Калканджиева. „Как така нямаш представа откъде са разбрали (продуцентите)?", скастри го тя. „Я кажи, ние като го правим, ти мен ли е*еш или аз теб?", засегна го тя пред съквартирантите. „А ме е яд, че тоя е прост като галош", каза под адрес на мъжа си и зад гърба му Жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !