Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мария Илиева танцува на „Видимо доволни“ с талисмана на X Фактор

отпечатай новината

24.09.2014 13:32 | Видян 1946 пъти

Мария Илиева танцува на „Видимо доволни“ с талисмана на X Фактор

Неочакван поздрав ще получи Мария Илиева в утрешния епизод на X Factor. Хитът й с Криско „Видимо доволни” ще прозвучи в различен аранжимент от не кой да е, а от участничка, която спокойно би могла да бъде наречена „талисманът“ на шоуто. Нейното изпълнение ще провокира чаровната съдийка и тя дори ще затанцува под ритъма на парчето. Въпреки сериозната си възраст, „Царицата на кастингите“ - 63-годишната Валентина Тошева, ще се яви за трета поредна година пред журито с надежда за място в шоуто. Дали непреклонния й дух този път ще я доведе до победа, зрителите ще разберат утре вечер от 22:00 ч. по Нова.
На сцената ще се появи и участник, който ще върне Саня в близкото минало, карайки я да възкликне: „Ще ти призная, направих грешка и страдах за това“. След миналогодишното отпадането в етапа Къщите на съдиите, Траян ще се завърне, за да докаже на журито и на себе си, че този сезон трябва стигне до големите концерти.

Шоуто ще бъде щурмувано от петнадесетгодишни таланти, сред които ярко ще се открои Кристиана Дончева, позната от „Големите надежди“. Кристиана е прекалено голяма за шоуто за деца, но дали ще се окаже прекалено малка за X Factor? Промяна ще настъпи и в състава на журито – поради неотложен ангажимент на Любо, на неговия стол утре вечер ще седне музикалният продуцент на шоуто – Дони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !