Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Бащата на моделката: Диляна и Асен живеят заедно!

отпечатай новината

24.09.2014 15:54 | Видян 2412 пъти

Бащата на моделката: Диляна и Асен живеят заедно!

Моделката Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки, които в неделя се сдобиха с първата си рожба, живеят заедно и не са разделени. Това признание направи пред "България Днес" бащата на красавицата - Красимир Попов. Таткото казва, че е разочарован от поредната доза неверни спекулации по адрес на дъщеря му, и разби на пух и прах лавината от лъжи, които се сипят върху звездната двойка.

"Не знам защо продължават да пишат глупости - Диляна и Асен са заедно и това не се е променяло в нито един момент. Събираха ги, разделяха ги, а между тях нищо проблемно не се е случвало. Двамата дори не се карат", добави Попов, който е отвратен от неверните писания. Дори и тези спекулации обаче не могат да развалят настроението на мъжа, който вече е горд дядо на бебето Борил.

"По време на раждането бях в Гулянци, но съпругата ми беше неизменно до Диляна. Написаха, че Асен изчезнал безследно, а той просто по това време беше в Бургас. Щастлив съм от избора на хубавото име и се радвам, че сами избраха как да си кръстят детето", добави Красимир.

Заради щастливото събитие той организирал почерпка в Гулянци, където поканил най-близките си приятели. Паралелно с това и в София имало тържество за появата на бял свят на малкия Борил. Щастливият Красимир вече втори ден приема поздравления за раждането на внучето му, но въпреки еуфорията продължава с ангажиментите си - работата в автосервиза, както и съдебната битка за глобата за окастрено дърво, която по негови думи несправедливо му е наложена от общината в Гулянци.
Снимка: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !