Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Биляна Гавазова разголи бедър в ефир

отпечатай новината

26.09.2014 09:27 | Видян 6927 пъти

Биляна Гавазова разголи бедър в ефир

Предаването на Би Ти Ви „Тази сутрин" определено не е за хора със слаби сърцa, особено ако са мъже. Водещата Биляна Гавазова показа еднометров гол бедър, с който разтуптя сърцата на всички зрители от силния пол.

Фриволното й поведение на току-що завършила курс по стриптийз дама втрещи обаче зрителките на сутрешното шоу и много от тях вече са писали възмутени писма до телевизията, в която настояват „някой да облече тази жена".

Голяма част от тях стигат до прекалени твърдения, наричайки колежката на Антон Хекимян с обидни прозвища. „Някак си не мога да възприема като сериозен разговора на Гавазова например за бежанската вълна, след като въпросният господин не свали поглед от краката й", коментираха зрители интервюто на Биляна с шефа на Държавната агенция по бежанците Николай Чирпанлиев.

На абсолютно другия полюс се показва пък конкурентката на Гавазова Ани Цолова. Водещата на сутрешния блок на Нова се показа с колосана бяла яка и плътно затворена черна риза, препращайки ни в добрите стари време на пионерчетата и чавдарчетата. „Явно иска да прави сечено на секси Биляна, като се показва в по-сериозен вид", коментират тв интриганти.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !