Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джулиана Гани: Кучкова е лицемерна и надута

отпечатай новината

26.09.2014 13:39 | Видян 5961 пъти

Джулиана Гани: Кучкова е лицемерна и надута

В екслузивно интервю тя разказа, че с колежката си години наред са танцували заедно в еротични балети и се познават добре. "Елена е лицемерна и надута. Зрителите ще видят, че тя не е такава, за каквато се представя. От години танцуваме заедно по балети и се познаваме добре. Тя ходеше с един колега - танцьор в еротичен балет. Казва се Стефан Роглев, симпатично момче, не знам защо скъсаха. С всички момичета обаче винаги се е държала зле."

"Елена обича да говори зад гърба на хората, да ги коментира, и то с лошо. Тя никога няма да дойде да ти каже в очите - не те харесвам. Все ще отиде при някой друг, за да му го обясни. Затова и никой не я обича особено", сподели Джулиана пред Бг Реалити.

Именно присъствието на плеймейтката в Къщата, а не нисък хонорар са отблъснали Гани от предаването, на което иначе е фен. Мис Силикон разказва, че откакто е разкрила, че титлата мис Плеймейт на Елена Кучкова е платена предварително, отношенията им са обтегнати и блондинката даже отказвала да ходи на събития, на които знае, че конкурентката й ще присъства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !