Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Щракнаха влюбените Камелия и Ивана

отпечатай новината

28.09.2014 14:34 | Видян 3405 пъти

Щракнаха влюбените Камелия и Ивана

Ето че най-сетне се появи и първата обща снимка на дъщерята на Йорданка – Ивана, и бившата изгора на Люси Дяковска – Камелия Веселинова. Папараците на Николета Лозанова щракнаха двете любовници да интимничат, малко след като Христова влезе в Къщата на ВИП Брадър. „Мамо, не се притеснявай за мен! Чувствам се свободна и намерих любимия човек“, похвалила се Ивана на майка си, когато за първи път й разкрила с кого си ляга.

Отношенията между женомелачката Камелия и Ивана са сериозни и дори двете ще отварят орташко заведение. Всъщност точно това направи Камелия и с бившата си любов Люси Дяковска. Към момента общият им бар вече не функционира, тъй като Дяковска спряла кранчето с парите и Камелия вече не можела да се оправя сама.

Затова пък добре се оправяла с Ивана. Незнайно как блондинката успяла да убеди влюбената щерка на Йорданка да отворят собствено заведение и дори в момента двете заедно го освежават и обзавеждат. Загрижени другарки на мама Данче, обаче са силно притеснени, че женомелачката Веселинова има един и същи маниер с всичките си любовници и само ги използва за пари, пише "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !