Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Тони Стораро подлуди гърците

отпечатай новината

29.09.2014 14:28 | Видян 1538 пъти

Тони Стораро подлуди гърците

Човекът-глас представи в Солун някои от най-популярните гръцки хитове на живо под съпровода на оркестър и предизвика бурното одобрение на гостите в Ammos Live Stage.

След това Тони Стораро изпълни някои от най-известните си парчета на български. „Страхотно е да видиш, че хората се забавляват и танцуват, въпреки че пееш на чужд език. Това доказва, че за хубавата музика няма граници.“, сподели изпълнителят малко след завръщането си в България.

После Тони Стораро и Зафирис Мелас представиха своята дуетна песен „Приятели“ за първи път на живо пред гръцка публика. Накрая двамата направиха няколко импровизирани дуета на известни гръцки парчета. „Беше невероятно! Аз винаги много се вълнувам, когато имам възможност да пея на живо с оркестър.

Усещането е съвсем различно Пожелавам си да ми се случва все по-често!“, каза изпълнителят на „Живея само за тебе“. „Много съм щастлив, че гръцката публика ме прие толкова добре. Имах притеснение, защото все пак отивам в чужда държава, пред съвсем различни хора, но всичко мина много добре.“, довери още той.

„Надявам скоро отново да имам възможност да изляза на една сцена заедно със Зафирис Мелас тук, в България или пък в Гърция. Нас двамата вече ни свързва много силно приятелство и съм сигурен, че има още какво да покажем на феновете си!“, сподели още звездата на Diapason Records

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !