БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Ицо Стоте Манекенки си избра чалгарка

отпечатай новината

29.09.2014 17:14 | Видян 1956 пъти

Ицо Стоте Манекенки си избра чалгарка

В началото на лятото бизнесменът Христо Сираков познат като Ицо Стоте Манекенки се раздели с поредната си изгора – плеймейтката Биляна Евгениева. Верен на себе си богаташът не чака дълго, за да ѝ намери заместничка. Този път Сираков шокира светските хроникьори като си избра поп фолк певица за половинка.

Бизнесменът бе засечен в опасна близост с не особено популярната Дебора, с която се появи заедно на откриването на столичен нощен клуб. Разкритието направиха папараците на Николета Лозанова в първия брой на предаването ѝ „Папараци”.

Сираков може да се похвали с голяма колекция именити жени, сред които Ирен Онтева, Алекс Раева, Петя Велкова, Зара, Галена Димова, Меги Дерм и т.н., но досега стоеше далече от поп фолк бранша и се придържаше основно към моделки и манекенки.

Дебора нашумя покрай общата си песен с Крум и Кристина „Буба лази”, с лед това записа соло няколко парчета. Тя не е в А-листата на поп фолк певиците, но нищо чудно скоро да получи сериозна финансова инжекция и да излезе на едно ниво с колежките си, които разчитат на заможни „спонсори”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !