Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Вижте сватбения албум на Джордж Клуни и Амал

отпечатай новината

30.09.2014 14:57 | Видян 1853 пъти

Вижте сватбения албум на Джордж Клуни и Амал

След като Джордж Клуни и Амал Аламудин размениха традиционните сватбени обети, платинени ленти и дълга целувка в тяхната 30-минутна церемония на 27 септември във Венеция, Италия, младоженците се обърнали към своето семейство и приятели, разказват от списание "Пипъл". В позлатената зала избухнаха аплодисменти от стотината гости, много от тях със сълзи в очите, празнуващи дългоочакваното бракосъчетание на носителя на "Оскар" и неговата булка. Разказът за сватбата, проведена в тесен семеен кръг, включително и 25 ексклузивни снимки на емоционалната церемония, е включен в тазседмичното издание на известното списание.

"Джордж и Амал излъчваха радост и любов цялата вечер", разказа майката на Аламудин Бария пред изданието. "Сватбата беше толкова невероятна и специална, превърна се в легенда. Тези три дни, приятелите, семействата, атмосферата - всичко това ще остане с мен до края на живота ми", разказа майката на булката пред журналисти на списанието.

Черният смокинг на Клуни бе дело на Giorgio Armani от ултра фина вълна (кашмир), съчетан с бяла риза и черна папийонка. Клуни носеше персонализирани копчета за ръкавели, подарък от съпругата му, с надпис "Джордж"  на арабски. "Това е привилегия и удоволствие за мен да го обличам за този случай, в който той изгря в най-важната роля, тази на младоженеца", каза Армани.

Актьорът нарича Венеция "най-романтичния град в света" и естествен избор за сватбата им. "Ние се срещнахме в Италия", разказва Клуни, който отдавна е собственик на имот на брега на езерото Комо. "Ние имаме дом там. Знаехме, че беше там, където искахме да се оженим." Докато в списъка на гостите са включени известни приятели като Мат Деймън и Боно, двойката държеше на празненството да бъдат най-близките им хора. Вижте останалите снимки в нашата специална Галерия!
Снимки: Рeople

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !