Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Мистерията с изчезването на Тити Папазов е разкрита

отпечатай новината

01.10.2014 11:57 | Видян 2223 пъти

Мистерията с изчезването на Тити Папазов е разкрита

Мистерията с изчезването на Тити Папазов бе разкрита. Той не си е тръгнал по собствено желание от Къщата, а просто е участвал благотворително в предаването „Сделка или не”. С парите той иска да спонсорира отбор на „Левски”, пише "Блиц". Всъщност това била и истинската причина да участва в предаването. Тити Папазов се оказа и истинската атракция в една от поредните мисии на съквартирантите. Зрителите трябва да решат чрез фейсбук гласуване дали съквартирантите ще получат бюджета си за следващата седмица, или не. Това ще стане в новата мисия "Подбор на таланти", която започна днес.

Първите четирима кандидати - Кали, Тити Папазов, Ели Кучкова и Ели Гигова, вече се състезаваха в категориите най-добро сиртаки и най-добра реклама на паста за зъби. В епизода тази вечер и останалите участници ще премерят сили. Утре ще се проведат и поредните номинации в къщата.

Кой ще победи в мисията за таланти, ще реши "Първи творчески колектив" в състав Йорданка Христова, Албена Вулева и Евгени Минчев. По-добрите изпълнения ще бъдат качени като видеа на фейсбук страницата на "ВИП Брадър". Ако клипчетата съберат общо 25 000 харесвания за 3 дни, съквартирантите ще получат целия си бюджет. Първите видеа от епизода снощи са вече качени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !