Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Това ли е бебето на Мила и Аштън Къчър?

отпечатай новината

03.10.2014 12:29 | Видян 2270 пъти

Това ли е бебето на Мила и Аштън Къчър?

Най-обсъжданото бебе от вчера отвъд Океана е малката щерка на актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис. 31-годишната красавица от "Черен лебед" роди в ранните часове на 2-и октомври в болница в Лос Анджелис.

Името на бебето беше загадка до днес, когато щастливият татко разкри в сайта си, че госпожицата е кръстена Уайът Изабел. Тя носи староанглийско име, често използвано за фамилия със значение за "силен"и "смел".

"Мила и аз приветстваме с добре дошла на този свят Уайът Изабел Кътчър. Нека животът ти да бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и неприкосновенност на личното ти пространство", написа в сайта си Аштън.

По повод последното актьорът реши да си поиграе още малко с любопитството на фенове и медии. Той публикува няколко снимки на новородени и предизвика феновете си да познаят кое е неговото. "Можете ли да познаете кое от всички е нашето и всъщност има ли значение? Всички бебета са сладки", написа Аштън.

Сред 10-те бебешки снимки плюс две на палета, верните фенове на актьора успяха да различат чертите на актьора в лицето на чаровница с жълта шапка. Дали обаче това наистина е малката звездна наследница?
Вижте останалите снимки в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !