Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Турнето на „Фондацията” в Канада пълен провал

отпечатай новината

06.10.2014 11:32 | Видян 1387 пъти

Турнето на „Фондацията” в Канада пълен провал

Супергрупата „Фондацията" претърпя пълен крах по време на турнето си в Канада, научи „Всеки ден". Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански наперено се заканваха да изнесат 19 концерта, като най-мащабният от тях трябваше да зарадва нашенците в Торонто. Българи в Канада обаче съобщиха пред наш репортер, че нито едно от гостуванията на бандата в страната не се е състояло.

Въпреки че цената на билетите за концерта в градчето Ниагара Фолс, което се намира в подножието на водопада, е била само $ 55, родните емигранти не показали особен интерес към проявата и залата на практика останала празна. Същото се случило и във Ванкувър, където организаторите безславно върнали парите на малцината родни фенове, изявили желание да зърнат любимците си. „Изпълняваме най-големите си хитове в нови акустични аранжименти, даваме им всичко, което искат, а те дори не желаят да дойдат да ни видят. Такъв провал не сме очаквали, направо ни е срам", коментират с най-близките си членовете на групата.

Според запознати една от причината за нулевия интерес е липсата на Кирил Маричков в състава на групата. В последния момент щуреца се оттегли и не замина на турнето, като се оправда със сериозни здравословни проблеми. Източник на „Всеки ден" издаде, че Маричков имал болно сърце и лекарите категорично му забравили да се подлага на толкова изтощително пътуване.

„Фондацията" ще има голям концерт през декември в НДК. Интересът към шоуто засега е висок, напук на провала в Канада. За БГ шоуто Кирил Маричков е обявил, че ще участва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !