Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мика Стоичкова: Г-ца Минчева да върви в цирка

отпечатай новината

08.10.2014 09:27 | Видян 2469 пъти

Мика Стоичкова: Г-ца Минчева да върви в цирка

Мика Стоичкова сипе огън и жупел по Евгени Минчев във фейсбук заради свалките му с Иво Аръков и твърденията му, че актьорът и Мика никога не са били гаджета, а просто приятели.

„Поставих личен рекорд по въздържание! Въздържах се да не „смажа" словесно жалката същност и бедна душевност на самопровъзгласилия/ата се за „лорд" г-ца Минчева! След като мълчах няколко дни, дойде моментът и аз да споделя мнението си за неговото цветущо изказване по мой адрес.

Трудно ми е да подбера думите си, защото той (тя) е жалък/а и буди у мен съжаление, същевременно перчемът му не го прави до толкова симпатичен, че да му простя помиярщината! Някой би го пратил „да върви по дяволите", аз обаче ще го пратя в цирка, където най-добре ще се котира с тази клоунска визия, а също така и природа! Съдбата очевидно му се е присмяла!", написа злобничко Мика.

Междурвеменно гръмна нов скандал между Евг. Минч. и Камелия Воче. По време на мисия „врачки" певицата разбрала, че лордът е нарекъл детето й „недъгаво". Деликатната тема за децата накарала повечето съквартирантите да застанат зад обидената Камелия, а Евгени за първи път разбрал, че губи лидерската си позиция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !