Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Деси Зидарова се събра с Весо Парцала

отпечатай новината

08.10.2014 12:46 | Видян 2341 пъти

Деси Зидарова се събра с Весо Парцала

Фаталната манекенка, пробвала се неуспешно и за актриса, напоследък често е забелязвана в компанията на екс половинката си. „Те са постоянно заедно, ходят на вечери, взимат дъщеря им Ванеса от училище, уикендите ходят на излети из планината или си правят неделно барбекю”, разказват приближени до новото-старо семейството, пише в. „Всеки ден“.

Още в края на лятото Зирадова призна, че има мъж до нея и промени статуса си във Фейсбук на „обвързана”, но отказа да разкрие кой е. Само „Всеки ден” се добра до истината за „новия й стар мъж“. И Деси, и Весо упорито крият, че са решили да си дадат втори шанс, защото първо са суеверни и второ манекенката се раздели със скандал с всичките си бивши, с изключение на Парцала.

Зидарова, придобила екранна популярност от българския сериал „Хотел България“, се запознава с Веселин преди близо 15 години. Връзката им се развива бързо и през 2004 г. се ражда синът им Виктор, а две години по-късно и дъщеря им Ванеса. След няколко години щастлив семеен живот в средата на 2007 г. двамата се разделиха. Според запознати една от причините за края на връзката им е влошаването на материалното положение на Янев, който в този период затвори част от заведенията си и бе пред фалит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !