Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Криско къта 2 милиона

отпечатай новината

09.10.2014 15:39 | Видян 1499 пъти

Криско къта 2 милиона

Напук на раздърпания си вид , 26-годишният габровец припечелва отлично от участия и седмично си докарва поне по 20 бона, пресмятат в музикалните среди. Хонорарът на Криско е твърдо фиксиран на 4 хиляди лева, но за разлика от останалите изпълнители хип хоп звездата не дели парите си с продуценти, тъй като разполага със собствена продуцентска фирма и студио, където реализира скандалните си клипове.

"Криско е живото доказателство, че габровците са най-стиснатите хора. Цепи стотинката на две и прибира под дюшекавсеки заработен лев. Той дтржи парите си в банка, но не частна, а в трезор на БНБ, за да е сигурно, че няма да пие една студена вода накрая, споделят приятели на пресметливия изпълнител.

За 8-годишната си кариера Кристиям Талев е съумял да спечели 2 милиона лева. "Работи като луд , но не харчи а спестява. Той има едно желязно правило - никога не дава заеми и никога не иска. Единствените хора, на които помага финансово са родителите му, но и на тях иска отчет за всяка похарчена стотинка, одумват Криско познатите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !