Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Юнона ще става политик

отпечатай новината

16.10.2014 13:20 | Видян 1230 пъти

Юнона ще става политик

Изпълнителката казва, че на сцената и в живота е една и съща. Към непознати е позитивно настроена, но ако види, че добронамереността ѝ не се приема, игнорира човека отсреща и продължава напред.

"В никакъв случай не си отмъщавам и не правя нищо лошо. Ако мога да бъде полезна и в помощ на човека до себе си, бих го направила, но не бих навредила. Допускам много лесно хора до себе си. Вярвам в доброто, вярвам в хората и в добрината, която всеки един от нас носи" - споделя певицата в "Автограф".

За първи път Юнона разкрива пред зрителите, че от тази есен е студентка в Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград по специалността Международни отношения.

"Моите почитатели знаят, че аз бях приета и в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", специалност Музикална педагогика, но се отказах, защото международните отношения за мен са една сбъдната мечта. От много години насам исках да уча тази специалност, но досега не ми се отдаваше възможност. Доста по-натоварен ще ми е графикът и се надявам да мога да се справям с всичко - както с ангажиментите покрай работата ми и отглеждането на моята дъщеричка, така и с ученето" - разяснява тя.

Юнона разкрива, че се е насочила точно към тази специалност, защото е "люта" на тема политика, а и защото от малка обича да учи чужди езици. Певицата признава, че ѝ се иска един ден да успее да се реализира в сферата на външната политика, защото както казва тя: "Просто ми пука за това, което се случва с хората".

Снимка: Блайф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !