Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Трезвеник може ли да роди Албена Вулева?

отпечатай новината

17.10.2014 09:24 | Видян 3475 пъти

Трезвеник може ли да роди Албена Вулева?

Maйката на Албена Вулева Людмила Захажаева се развихри още с влизането във "ВИП Брадър" с кучето си и с пистолет, който заразмахва под носовете на съквартирантите.

Предупреждавам ви, с мен не се заяждайте, предупреди с руския си акцент дамата от Санкт Петербург. И веднага отсече Линдарева, че не се е родила с дезодорант, за да се жалва, че заради мисия козметиката в Къщата е прибрана. А на натъртването на Зорница, че няма и самобръсначка, й заяви да ходи "естествена".

Людмила нахока почти всички поотделно. Само на Камелия Тодорова каза, че ще пеят заедно джаз. Част от виповете се чудеха дали Захажаева пие. На което Влади Въргала категорично отвърна с риторичен въпрос: "Трезвеник може ли да роди Албена Вулева?".

"Мисля, че тази майки ще ни обърне с главата надолу”, на мнение е Wosh MC. "Кучето много скоро ще се превърне в наш проблем, защото някой ще трябва да му чисти. Ако Албена не чисти, познай от къде го е научила”, коментира Ива Екимова. "А човечеството се сърди на Вулева, тя не е виновна. Виж какво детство е имала”, пошегува се Въргала.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !