Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Елена Софиянска подкара хеликоптер

отпечатай новината

17.10.2014 16:21 | Видян 5733 пъти

Елена Софиянска подкара хеликоптер

След като съпругата на бившия столичен кмет Стефан Софиянски - Алиса, изкара пилотска тапия още през 2006 година, сега и най-голямата щерка на някогашния „свободен демократ" Елена се готви да пори небесната шир, само че с хеликоптер.

Първородното отроче на Софиянски сключи тихомълком брак в края на август с любимия си Лъчезар Йорданов, собственик на вървежния „Баш бар" на къмпинг „Градина". Ели не си пада много по сантиментите и церемонията беше в съвсем скромен кръг, за разлика на тази между сестра й Ива и Антон Божков година по-рано.

Голямата дъщеря на екскмета го раздава бизнес дама и именно сериозните капитали, които върти, заемат по-голямата част от времето й. Те са и причината младата дама да се обзаведе с хеликоптер. Машината ще й бъде необходима, за да посещава завода си за консервиране на плодове и зеленчуци край Лясковец. В момента изграждането му върви с пълна пара, а инвестицията на Софиянска е на стойност 7,2 млн. евро. Близо половин милион от сумата ще глътне изграждането на модерна площадка за вертолети, която ще позволи на Елена с лекота да достига балканската дестинация и да наглежда бизнеса си, без да върти волана из завоите на Великотърновска област.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !