Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Сара Брайтман с последен концерт в София

отпечатай новината

21.10.2014 13:08 | Видян 1342 пъти

Сара Брайтман с последен концерт в София

Сара Брайтман спира да пее след концерта си в София на 12 ноември. Месец след шоуто в "Арена Армеец", тя ще посвети година на една от мечтите си - пътешествие в космоса. След по-малко от месец, на 12 ноември, изпълнителката ще изнесе първия си концерт в България, пише "Всеки ден". Шоуто на певицата у нас идва точно навреме - Сара спира с концертите заради пътуването си до Международната космическа станция (МКС).

Брайтман ще бъде 8-мият космически турист в историята и първият изпълнител, който ще пее на живо от МКС. Преди това обаче, в зала "Арена Армеец", певицата със сигурност ще пренесе в друго измерение публиката, благодарение на "космическия" си глас от над 3 октави.

През януари 2015 най-продаваното сопрано в света ще започне тренировките, които ще се проведат в Хюстън, САЩ и Звездния град в Русия. Специалните тренировки ще бъдат безкомпромисни и ще продължат над 9 месеца. Реалната подготовка за пътуването, обаче, е започнала още преди година - Сара следва определен режим на хранене и пие специални медикаменти.

Изпълнителката на "Time to Say Goodbye" посвети на космическа тематика и единайсетия си студиен проект DREAMCHASER, излязъл през 2013 г. Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти, напомнящи други светове. А  Брайтман, с подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР, ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !