Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жени, Йорданка и Воче спретнаха мега скандал

отпечатай новината

22.10.2014 10:52 | Видян 2648 пъти

Жени, Йорданка и Воче спретнаха мега скандал

Жени Калканджиева и Дачето Христова се нахвърлиха една на друга. Участие в мелето взе и Камелия Воче. Трите жени отдавна се дърлят една на друга, но нещата вече ескалираха в грозни сцени, пише Пик. Двете по-зрели жени – естрадната прима Йорданка Христова и певицата Камелия Воче спретнаха една негласна надпревара коя е по-умела в кухнята, за да заслужат всеобщото уважение и авторитет пред останалите съквартиранти. Светският лъв Евгени Минчев дори лепна на Воче прякора „пеещата готвачка”, което прозвище караше певицата винаги да повиши децибелите на гласа си от негодувание.

Но заради доброто възпитание, първоначалния шок от вечно бдителното око на камерите или от това, че не бяха толкова озверели от глад, звездите в началото спазваха добрия тон. Но поредицата от провалени мисии и лидерските характери на повечето от ВИП-ове доведоха до ескалация на напрежението и тотално зачеркване на лустросаните обноски.

Дъното обаче все още не бе достигнато, до снощи. И то заради парче пица. Италианското лакомство бе дадено на играчите от ВИП Брадър като награда от поредицата изнурителни и неуспешни мисии, от която последната „Диктаторът” се увенча с успех. Петте пици, които получиха като награда бяха набързо разграбени и последното парче докара мега скандал и преля чашата на търпението на трите дами. Те се хванаха за гушите и се смразиха окончателно. Очаквайте още скандали тази вечер в Къщата на ВИП Брадър.
Снимка: Вип Брадър

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !