Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Барак Обама в любовен триъгълник

отпечатай новината

23.10.2014 17:11 | Видян 2178 пъти

Барак Обама в любовен триъгълник

Американският президент Барак Обама за няколко мига стана участник в любовен триъгълник, съобщиха медиите в САЩ. Забавната случка се разиграла по време на гласуването за членове на Конгреса в Чикаго. Обама случайно се озовал край млада цветнокожа дама и докато пускал вота си, край него минал приятелят на момичето и небрежно му подметнал: „Господин президент, не пипайте гаджето ми!”Момичето, на име Ая Купър, изпаднало в състояние на същинско притеснение и взело да се извинява – все пак в ситуацията се оказал замесен не кой да е, а държавният глава.

Обама обаче изобщо не се объркал, а спокойно отвърнал - „Изобщо не съм планирал подобно нещо!”и добавил, че Джоунс е пример за братле, което иска да те постави в неудобно положение без причина. Президентът не се задоволил с това и в класически гимназистки стил, без много да му мисли, прегърнал и целунал Ая по бузата. „Сега вече има причина да ревнува”, прошепнал той на ухото на обърканото момиче.

Според президента за момичето ще остане забавната история, която да разказва на близките си. Той предположи, че думите й ще бъдат: “Майк е такъв глупак! Но за щастие президентът беше мил, така че всичко е наред.”

По-късно пък Ая се оправдаваше пред телевизионните камери. „По бузата, беше само по бузата”, настояваше тя и призова първата дама Мишел Обама да не й се ядосва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !