Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Иво Сиромахов отваря изба

отпечатай новината

30.10.2014 09:24 | Видян 1194 пъти

Иво Сиромахов отваря изба

Иво Сиромахов се захваща с нов бизнес, научи „Всеки ден". Сценаристът на Слави Трифонов, който от известно време води и шоуто като заместник на Дългия, ще се занимава с производство на вино.


Гологлавият драматург си е купил мазе в Мелник, където смята да построи изба и към нея да има малък ресторант за най-отбрани клиенти и приятели. Ако бизнесът с ферментиралия гроздов сок се разрасне, Сиромахов планирал да купи и прилежащите стаи и помещения в старата къща, която се намира на една от главните улици във възрожденския град, и постепенно да я превърне в хотел.

„Обичам си винце, това е ясно за всички. Винаги съм имал интерес как се постига невероятно богатият вкус на тази страхотна напитка. Какво по-хубаво да се запозная отблизо с целия процес. А и ми е отдавнашна мечта да притежавам място, където да каня приятели, да пийваме и да си говорим в тежките зимни месеци", коментира новото си поприще Иво.

Не е ясно каква сума е броил сценаристът за мястото, но със сигурност не е малка, шушукат запознати. Само едноседмичен престой в една такава къща в Мелник не излиза по-малко от 2 хиляди лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !