Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Бербатов отвлечен от мафията

отпечатай новината

12.10.2008 09:00 | Видян 10318 пъти | Гласували 1

Бербатов отвлечен от мафията

След като вчера италианският спортен всекидневник "Gazzetta dello sport" публикува интервю с Димитър Бербатов, днес изданието се спира на любопитни факти около живота на нападателя на Манчестър Юнайтед. За източник е използвана биографичната книга на Бербатов, написана от Румен Илиев.

Логично, италианският вестник е привлечен по-специално от главата, която описва приключенията на капитана на националния ни отбор с българската "мафия". Описано е отвличане на родния талант още по времето, когато играе за ЦСКА.

"Димитър Бербатов беше отвлечен по заповед на главата на българската мафия, Георги Илиев, който искаше да го принуди да премине в неговия отбор, Левски Кюстендил", пише в италианския всекидневник. "Преди да се качи в колата, Бербатов успява да предупреди баща си Иван за случващото се, а майка му Маргарита веднага се обажда на боса на ЦСКА Илия Павлов, за да му каже за отвличането. Благодарение на Илиев момчето е освободено, и въпросът е приключен, без намесата на полицията, и без никой, освен замесените, да знае за случая", допълва изданието.

В статията не е подмината и знаменитата цена на Митко Бербатов – 22 чифта бутонки и 50 футболни топки, за които преминава от Пирин в ЦСКА.

Новината е дело на редовната ни читателка София Митева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !