Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Въргала захапа Кали, нервите му не издържаха

отпечатай новината

01.11.2014 08:54 | Видян 2343 пъти

Въргала захапа Кали, нервите му не издържаха

Скандалите във "ВИП Брадър" ескалират все повече с наближаването на финала и тежките мисии, които сценаристите възлагат на звездните съквартиранти. Разделението на лагери, клюките и интригите и тежките обиди станаха ежедневие, но в тях вече се включват и мъжете.

Дори нервите на Влади Въргала, който драпа с всички сили към финала и беше повече от добър, не издържаха и се нахвърли на дразнителите си, пише Всеки ден. Най-неприятни за актьора се оказаха Кали и Камелия Воче, които от няколко дни го оплюват, че е нехигиеничен. Фолк певицата се възмути, че Въргала ходи до тоалетната и не си мие ръцете и не спира да разказва за това на съквартирантите. Накрая той не издържа и се нахвърли с грубо извращение към нея.

"Какво мрънкаш като си жена? Гнус те е от ръцете ми, че си го държа като пикая, а вие жените после ти това същото нещо го лапате. И ти го лапаш, така че млъквай!", избълва Въргала за ужас на Кали.

След като бе злепоставен от Камелия Воче и Кали, че не се къпе и има ниска хигиена, на дамите бе поставена задачата да изкъпят актьора, за да се справи с евентуална аблутофобия - страх от миене и къпане.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !