Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Райна: Не обичам да бъда зависима от мъж

отпечатай новината

02.11.2014 09:00 | Видян 2110 пъти

Райна: Не обичам да бъда зависима от мъж

"Не обичам да бъда зависима от мъж, така съм си изградила нещата, че всичко да зависи от мен", признава Райна по повод любовния си живот в предаването "Тази събота и Тази неделя". Певицата не каза дали в момента има мъж в живота й, но заяви, че е щастлива и се чувства като на 25 години. Темата за любовта е нещо, което македонското девойче често отклонява и заяви, че просто не среща човек, който истински да я накара да се развълнува. "Не си го представям предварително, просто като го видя и го усещам."

Певицата призна, че е била влюбена само 3-4 пъти, но трудно се влюбва и трудно допуска мъже до себе си. "Когато постигнеш нещо, е трудно да намериш мъж, който да не е комплексиран в твое присъствие.", отбеляза Райна.

33-годишната певица заяви, че няма подобрения по себе си и не си е поставяла импланти. Случвало й се понякога на участия деца да я скубят за косите, за да видят дали няма екстеншъни типични за фолк изпълнителките. "Харесвам се такава, каквато съм. След време, когато възрастта си каже думата, тогава може и да имам нужда от интервенция."

Райна разкри, че един от най-големите й страхове е свързан с буболчеки. Огромната й фобия от насекоми може да я панира и да я накара да пищи, дори реално само да си въобразява, че има насекомо около нея.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !