Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Русата Златка: Не ме вълнуват пиар акциите на Николета, Моника и Андреа

отпечатай новината

04.11.2014 11:12 | Видян 2416 пъти

Русата Златка: Не ме вълнуват пиар акциите на Николета, Моника и Андреа

Златка Райкова заяви, че не участва в никакви войни и обясни, че статусът й във Фейсбук не е адресиран до Моника Валериева. „Преди да се съревноваваш, си направи правилна самооценка“, написа тя на стената си и провокира различни журналистически версии.

„Статусът ми не се отнася до нито една от трите. Много съжалявам, че някой така тълкува нещата”, заяви Златка Райкова специално за BLife. „Работя по новата си колекция и въобще не ме вълнуват техните пиар акции”, добави още половинката на ММА боеца Георги Валентинов. Злати сподели, че дори не е видяла с подробности писанията в медиите и обясни, че няма намерение да се намесва в чужди вражди.

„Нека се забавляват момичетата. Видях само заглавието, но нямах време да отворя материала. Не знам какво се е изписало. Мога само да кажа, че им се радвам как се надъхват една срещу друга”, смее се красавицата, която подготвя нова колекция.

„Работя упорито по новата си колекция. Следващата седмица ми предстоят снимки. Ще представя моделите на конкурса Мис и Мистър Стара Загора. Ще обличам участниците в надпреварата. След това и кандидатките в Мис Бургас. Продължавам с моя стил”, разкри още Златка Райкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !