И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Миков си хареса студентка

отпечатай новината

05.11.2014 16:26 | Видян 2608 пъти

Миков си хареса студентка

Стоя-Александрина Витанова, една от стажантките на Мишо Миков, се оказва доста палава личност, пише "България Днес". Името й гръмна покрай скандала с назначенията и уволненията в предното НС - Стоя и още няколко като нея са били назначени в последния месец от управлението. И са получавали баснословните 2400 лв. на месец. Както се разбра, студентката не идвала на работа и никой не знае как точно е назначена. След като беше изгонена от парламента, Миков прибра Стоя в централата на БСП. В коридорите на "Позитано" 20 я наричат "самонадеяна" и "амбициозна" - и това не я описва напълно, разказват запознати.

Стойчето учи в УНСС, преди това е била в 138-о СОУ "Проф. В. Златарски". Иначе се подвизава в крайния столичен квартал "Люлин". Събира погледите на мъжете с пищна гръд, дълги крака и бяла кожа. Самата Стоя предпочитала компанията на лица от собствения си пол. "Когато обърне едно-две, започва да се натиска с пияни жени", разказват състуденти на палавата Витанова. Редовно се хвалела каква играчка си е купила от сексшопа.

Те я определят като "крайна" и "странна" не само в сексуалния й живот, но и в социално-политическите пристрастия. По думите им Стоя била върла почитателка на всички структури на БСП, Сергей Станишев, Дора Янкова и Борис Цветков. Специално място в сърцето й заемал Мишо Миков.
Стоя била против студентската окупация на университетите, но пък симпатизирала на екоактивистите, които затваряли Орлов мост. Обичала да гледа стриптийзьорки, слуша чалга, във Фейсбук е фенка на гримьорката на Николета Лозанова и подкрепяла декриминализирането на марихуаната. Нещо повече - колегите от УНСС често я подозирали, че дърпа от джойнта.
снимка: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !