Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Директиви

отпечатай новината

13.12.2007 16:12 | Видян 1444 пъти | Гласували 1

Директиви

Спрете кеча по GTV или цялата телевизия

Има един канал, който се рекламира като Комедийната телевизия. По него във време, когато съвременните деца още са будни или пък винаги могат да си пуснат телевизора в стаята без звук, върви кеч. 
Осмокласникът Хюсеин уби с удар съученика си Халил. И двамата са били не само запалени фенове, но и последователи на горилите от екрана. Също като хиляди и хиляди техни връстници из цялата страна.
Ако един възрастен зрител още от първата секунда може да прозре жалкия фарс, който представлява кеча, то за децата това си е триумф на силата. Те се опитват да бъдат като анаболните си и амфетаминни идоли, да прилагат техните хватки с красноречиви имена като “удушвач”, “разбивач” и какви ли не още дивотии.
След като хлапетата непрекъснато са облъчвани с подобен тип шоу, странна ли е ескалацията на детското насилие?!
Защо дреме и смятаният за основател на телевизията Красимир Гергов, чието фамилно име дава G-то на GTV - колко още деца трябва да пострадат в името на някоя рейтинг точка отгоре?
Къде е СЕМ, който трябва адекватно да реагира на налагането на подобни отвратителни модели?
Ако след поредния смъртен случай излъчването на това криворазбрано шоу не бъде спряно, дали няма да е най-добре медийните надзорници да дръпнат шалтера на цялата телевизия, която волно или неволно пропагандира насилие?!!!

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !