Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Виповете се удавиха в географията

отпечатай новината

06.11.2014 09:00 | Видян 1888 пъти

Виповете се удавиха в географията

Виповете влязоха в битка с географията. Номинационна игра, която да определи служебно един участник за изгонване, постави под въпрос знанията по география, съчетано с физическата издръжливост на съквартирантите от ВИП Брадър.

Залогът беше голям, защото капитанът на отбора-победител получава имунитет и може да осигури такъв на още двама в Къщата. Победи отборът на Кали и тя получи защита от номинация. Географското изпитание беше на тема националните флагове на държавите, които виповете търсиха под вода.

Иво Аръков и Влади Въргала извадиха от басейна флаговете на Германия, за да покажат откъде е родом Арнолд Шварценегер. Той обаче е австриец. Албена Вулева определи Испания за страната, чийто символ е лалето. Ели Гигова пък домъкна след гмуркането във водата знамето на Канада, вместо на Холандия.

Според Елена Кучкова узото е питието - символ на Белгия. Жени Калканджиева обаче донесе правилния флаг - на Гърция. Месечков прати родината на пицата в Унгария, а Йорданка Христова - във Франция. Според спортната тв водеща Гигова първата тропическа държава, участвала на зимна олимпиада, е Румъния. Вулева пък смята, че е Аржентина. Докато верният отговор е Ямайка.

Снимка:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !