12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Състезателка по спортни танци е новата на Христо Сираков

отпечатай новината

07.11.2014 12:49 | Видян 1726 пъти

Състезателка по спортни танци е новата на Христо Сираков

Поредният трофей на богатия плейбой не е манекенка, но също толкова красива млада дама. Чаровната блондинка се казва Яна Наскова и е бивша състезателка по спортни танци, а отскоро собственичка на бутик и модна линия. Твърди се, че с Христо Сираков я сватосала най-добрата й приятелка - Боряна Баташова. Яна отскоро кръстосва нощните заведения в компанията на вдовицата на Андрей Баташов и на още една добра познайница на Сираков - Ирина Папазова.

Връзката на младата дизайнерка от Пловдив с известния бохем е вече на 2-3 месеца, твърди Уикенд. Светската им промоция обаче била преди седмица на конкурса "Мисис България 2014". Сред финалистките била и самата Наскова, но не била класирана в почетната четворка.

Организаторите на конкурса я заподозрели в манипулация и шашми. Яна била една от първите претендентки за титлата, връчвана всяка година на омъжени българки. Но потресла журито и публиката с фриволното си поведение.

Съгласно правилника, всяка една от кандидатките подписвала декларация, че е омъжена. В един от туровете, претендентките показвали пред публика своите съпрузи или други най-близки членове от семейството си. Съпругът на Наскова така и не се появил, а вместо него дефилирал... Христо Сираков.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !