30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Жената на Лоренцо Ламас най-развратна на света

отпечатай новината

07.11.2014 15:46 | Видян 5407 пъти

Жената на Лоренцо Ламас най-развратна на света

Да бъдеш женен за порно звезда не е лесно. Това осъзна актьорът Лоренцо Ламас през 2002 г. , когато се разведе с Шона Санд след 6-годишен брак. Звездата от „Ренегат” има три дъщери от бившата плеймейтка (на 16, 15 и 13 години) и до ден днешен води усилена съдебна битка за попечителството им, тъй като лошият имидж и поведение на майка им застрашава да ги разврати.

При последното си явяване в съда Ламас е представил доказателства за разкрепостените действия на Санд и настоява да прибере момичетата при себе си.По думите му една жена, която е получила 250 000 долара срещу снимането на секс лента и ги е изхарчила за Бентли, не може да бъде добър пример за подрастващи.

Актьорът твърди, че домът ѝ е като бардак, в който постоянно вкарва различни мъже пред погледите на дъщерите им. Звездата е представил и снимков материал като доказателство за нейната безотговорност и липса на морал. През 2012 г, Шона бе заснета от папараци да прави секс и орална любов на публичен плаж. На Хелоуин пък тя е се появи с момичетата си и гордо вдигна поли пред фотографите, за да увековечат бельото ѝ.

„Моля се дъщерите ни да не вземат пример от майка си и да се събличат и правят секс за пари. Това не е нормален начин за изкарване на прехрана”, отсече Лоренцо пред TMZ. 43-годишната Шона, която твърди, че е бременна, нарече бившия си „лицемер”, обяснявайки, че по време на брака им я е карал да снима секс видеа, за да си плащат сметките. Що се касае до рандевуто ѝ на плажа, порно звездата заяви, че са били монтажни снимки за френско списание.

След развода си с Ламас Шона има брак с Ромейн Шавент, който издържа две години, а през 2011 г. се омъжи за 25-годишния тогава Лорънт Хамбъргър. Четири месеца по-късно и този брак бе прекратен от съда, а блондинката дори си извади ограничителна заповед срещу младежа след публичен скандал, завършил и с нейния арест.

Снимка: 

purepeople.com

 

автор: Снимка: purepeople.com

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !