И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Кучкова като диагноза

отпечатай новината

10.11.2014 10:24 | Видян 1617 пъти

Кучкова като диагноза

Кучкова е "ВИП" според обстоятелството, че участва в Брадъра с това име.Кучкова има завидно самочувствие, което се основава не просто на титлата Плеймейт, а на ред други качества, които смята, че има. Кучкова е сбъднала мечтата си на 20 да бъде известна, да има куп маркови неща и собствена кола - мечтата на стотици хиляди млади българи.
Кой се интересува, че това момиче, също като 99,9% от другите от неговото поколение, нито знае кога е основана българската държава, нито кой я е основал. Нещо повече - тя никак не се притеснява от това. Защото за нея е важно да се знае всичко за силикона. Все пак той я е направил известна.

Понеже сега отбелязваме 25-годишнината от избухването на демокрацията, нека да напомним, че в България навремето, колкото и затворена да е била тя, младите хора не просто имаха голяма обща култура. Имаха и различни мечти. Мечтаеха да бъдат космонавти, хирурзи, художници, писатели, да правят открития, да летят, да побеждават света на спортната арена. Не просто да бъдат известни.
България приключи 1989 г. като 24-а в световния индекс на човешкото развитие, съставян  безпристрастно от ООН. България приключи 2013 г. като 57-а в световния индекс на човешкото развитие. Кучкова е диагноза!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !