Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Анистън мечтаела с Джъстин да избягат и да се оженят

отпечатай новината

11.11.2014 17:47 | Видян 1627 пъти

Анистън мечтаела с Джъстин да избягат и да се оженят

Актрисата Дженифър Анистън вече се чувствала напълно готова да предприеме решителната стъпка и да стане съпруга на Джъстин Теру. Звездната двойка е сгодени от август 2012 и въпреки многобройните слухове, че ще вдига сватба все още не са си разменили халките.

Напоследък обаче хубавицата от „Приятели” постоянно карала любимия си да избягат на тропически остров и тайно да се венчаят. Близки до звездата издадоха пред Us Weekly, че тя копнеела за слънце и идеята да се омъжи за Теру на топло местенце ѝ се виждала много примамлива.

„Тя постоянно повтаряла на Джъстин: „Хайде да избягаме и да се оженим”. Връзката им е перфектна и тя смята, че вече е настъпил точният момент”, сподели източник пред медията. Анистън, която има един неуспешен брак зад гърба си с Брад Пит, вече напира да стане съпруга, но иска церемонията да бъде малка и интимна.  „Тя не иска пищна сватба, а нещо скромно, на което да присъстват само най-близките ѝ. Кабо е изборът на Джен, а Джъстин обожава Хавайските острови”, добави информаторът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !