Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Чалгаджийката Дебора в порно като Галена

отпечатай новината

12.11.2014 10:13 | Видян 3600 пъти

Чалгаджийката Дебора в порно като Галена

Световнонеизвестната чалгаджийка Дебора дебютира в порно индустрията, докладваха ни запознати с битието на тунингованата брюнетка. След като кака й Галена проби със свирки във ваната, сега и напористата видинчанка драпа за слава с кариера на „червен фенер", обясниха пред „Всеки ден" хора от столичния хайлаф.

Те твърдят, че Дебора Иванова е участвала в пикантни порно сцени, заснети в скъп столичен хотел в началото на ноември. Като доказателство на редакционната поща получихме снимки от „подгряването" преди истинския екшън.

Последно името на палавницата се мярна в медиите покрай две „грандиозни" събития - гола фотосесия от гръцки плаж и мимолетната й креватна връзка с рецидивистът-осеменител на фолкпевици - бизнесменът Христо Сираков. Според нея обаче Ицо Стоте манекенки така и не успял да се вмъкне в гащичките й, понеже тя отрязала всичките му мераци.

Миналия август Дебора привлече вниманието с голи снимки в интернет от плаж в Гърция. Незабавно заваляха коментари от „джентълмени", на които тя невъзмутимо отговори: „много съм разгонена бе, хора" и „който не ме харесва, да ми яде п...а!".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !