Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ето кои са сигурните финалисти във ВИП Брадър

отпечатай новината

13.11.2014 09:50 | Видян 1093 пъти

Ето кои са сигурните финалисти във ВИП Брадър

Зрителите избраха първите трима сигурни финалисти във риалитито ВИП Брадър. Те са тези с най-голям процент зрителска подкрепа. На първо място феновете на предаването са поставили Влади Въргала с 23,6%, след него се нарежда Wosh MC с 23,1% и на трето място Албена Вулева с 22,8%, четвъртият сигурен финалист е Елена Кучкова, а петият Жени и Тачо.

Тази вечер всеки полуфиналист пристъпи прага на Изповедалнята, за да направи своята Голяма изповед и да изведе своите заключения, а зрителите ще видят най-добрите им моменти през сезона.

"ВИП Брадър е приключение, което се случва веднъж в живота!” - Това е основната равносметка на участниците за изминалия сезон. Всички те определят като най-важни уроци за себе си, че са научили колко е висок прагът им на търпимост, както към останалите, така и към предизвикателствата на бита и съвместното съжителство, разбрали колко е високо егото им и повечето от тях смятат, че са се научили да го превъзмогват в името на играта, която толкова прилича на истинския живот.

Снимка: нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !