Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Светослава Рудолф изгонена от ревю заради Тадаръков

отпечатай новината

13.11.2014 10:39 | Видян 2631 пъти

Светослава Рудолф изгонена от ревю заради Тадаръков

Влюбената в светската шумотевица журналистка Светослава Рудолф, екс Тадаръкова, е била учтиво изгонена от ревю на топ дизайнерката Жана Жекова заради бившия си мъж - бизнесмена Димитър Тадаръков, видя „Всеки ден". Бясната Светослава сама изригна срещу доскоро „близката й приятелка" Жекова. Моделиерката имала неблагоразумието да покани и двете половинки на разведеното семейство на предстоящото си ревю.

По-късно се светнала, че доскорошните благоверни днес са люти врагове и се обиждат с нецензурни думи в публичното пространство, така че нищо чудно събирането им на едно мяст да роди някоя нелицеприятна сценка, която да измести фокуса от модната проява. Затова решила да провали срещата като помоли Светослава просто да не идва.

„Приятели, днес ми се случи нещо потресаващо, което, от човешка точка ми е трудно да проумея: Дизайнерката Жана Жекова, моя близка приятелка доскоро, ме покани на ревю след няколко дни. Тя постоянно ме молеше да й каня на ревютата известни и богати потенциални клиентки. Но днес неочаквано ми каза, че не трябва да ходя, защото щял да отиде и бившият ми съпруг, Димитър Тадаръков. Не трябвало да се правят циркове, както тя се изрази, пред медиите", пише жлъчно Рудолф.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !