Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Млада жена изнасилвала момче под 13 г...

В Англия се проведе съдебен процес срещу жена от Лийдс,...

Ели Гигова: Имам само една пластична операция

отпечатай новината

14.11.2014 17:14 | Видян 2223 пъти

Ели Гигова: Имам само една пластична операция

Спортната журналистка Ели Гигова е нямала намерение да стои толкова дълго време в Къщата на „ВИП Брадър“. Не е имала амбицията да излезе последна, като победител, а е искала само да докаже, че не е претенциозната милионерска щерка, за каквато всички я смятат.

Вечерта, след отпадането й от шоуто, е прекарала с майка си, а баща й е бил извън София. Заради честите пътувания на Николай Гигов, само родителката й е следяла участието й в шоуто. Резултатът е, че е много горда от представянето на наследницата си.

Изолацията не е повлияла добре на Ели и затова тя е искала да излезе по-рано. От друга страна споделя в интервю за в. „Всеки ден“, че би повторила преживяването и отново би влязла в подобен формат за нови 2 месеца.

Гигова казва, че с Жени и Тачо ще запази контакт и извън Къщата. Били и съседи в „Бояна“. С другите, които желае да поддържа връзка са Уош и Влади Въргала. Би излязла да пие кафе с Албена Вулева, тъй като смята, че е добър човек, въпреки ролята, която си е избрала да играе. Но с майка й – Людмила Захажаева – не иска да има повече допирни точки.

Ели се е подложила на една единствена корекция и тя е на бюста: „Бюстът ми бе прекалено голям за моето малко тяло, стоеше несъразмерно, създаваше ми проблеми от рода на болки в гръбначния стълб и прецених, че не ми отиват толкова големи гърди, заради което ги намалих“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !