Никога не съм имала „връзки”, животът...

Деми Мур пристига с 19 минути закъснение и с малка свита...

Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Воче: Да, влюбена съм безумно!

отпечатай новината

15.11.2014 09:00 | Видян 2926 пъти

Воче: Да, влюбена съм безумно!

Както много от участниците във „ВИП Брадър 2014″ я определиха, Камелия Воче наистина е стилна дама и за това говори фактът, че тя почти не остава без мъж до себе си. В момента певицата също има такъв, който я обича и когото тя много обича, научи Kliuki.bg. „Да, влюбена съм. Влязох в Къщата като обвързана жена. Той ми казваше да не влизам, но аз реших да рискувам и да изпробвам себе си в една друга обстановка. Не мога да кажа, че съм много доволна, но не мога и да си върна думите назад, защото аз съм мислела всичко, което съм казала.“ – сподели Камелия Воче пред Гала и нейния екип.

Ками обаче не пожела да разкрие кой точно е новият й възлюбен. Най-вероятно той е поредният влиятелен и заможен мъж в живота й. Родената с фамилията Стоянова певица има два брака зад гърба си, но не престава да търси любовта. Въпреки че предишните й връзки са й донесли много разочарования и болка, Камелия Воче все още вярва, че може да бъде щастлива с мъж, и най-важното – в момента го прави.

Освен за любовния си живот, певицата говори и за случките във „ВИП Брадър“. Тя разкри, че с Евгени Минчев ще се види отново чак в съдебната зала. Има намерение да съди „лорда“ за клевета. Това е нов удар за него, след като и Венета Райкова вече стартира дело срещу Минчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !