Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Крисия, Хасан и Ибрахим на пресконференцията на победителите

отпечатай новината

16.11.2014 09:29 | Видян 2365 пъти

Крисия, Хасан и Ибрахим на пресконференцията на победителите

Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим, както и цялата българска делегация, изразиха удовлетвореността си от постигнатите резултати на детската Евровизия. Крисия каза, че е доволна от резултата и благодари на Хасан и Ибрахим за „невероятните дни, които сме прекарали заедно в Малта“. Те на свой ред й благодариха, че е споделила с тях таланта си. Това се случи на пресконференцията на победителите, организирана веднага след края на музикалния конкурс. Победителят Винченцо Катиело изрази радостта си от победата и каза: “Не можах да повярвам, когато видях, че Италия получава точките и заема първото място“. Винченцо каза още, че песента му „Tu primo grande amore“ е посветена на „всичките момичета и първата любов на всеки“.

Винченцо също допусна възможността да пее в други страни след конкурса и потвърди, че скоро ще запише английска версия на песента-победител.

Бети от Армения, която се нареди на трето място, каза, че е много радостна и похвали своите танцьори. „Те са страхотни. Въобще не ме бе страх, когато бяха във въздуха, зашото са професионалисти“, каза момичето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !