Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория израснала сред цигани

отпечатай новината

17.11.2014 10:21 | Видян 1787 пъти | Гласували 1

Глория израснала сред цигани

Примата на родния фолк Глория е израснала в циганската махала в град Две могили. Галя, както е истинското й име, била заточена при баба си и дядо си в крайдунавския град, научи ,,Всеки ден". Родителите на изпълнителката преживели тежък развод и поради невъзможност да се грижат за дъщеря си я захвърлили при възрастните хора. Там почти всички съседи били от ромски произход и Глория си играела с тях.

Фолкаджийката и до днес пази лоши спомени от трудните години, в които не е имало какво да яде. ,,След като баща ми ни изостави, мама работеше на няколко места, за да осигури прехраната ни. Нямах луксозни играчки, но въпреки това имах щастливо детство. Имах свободата да лудея на воля", споделя изпълнителката. Тя неведнъж е признавала, че като дете е дружала само с момчета и още оттогава се е научила да се бие. Тя и до днес си пада по всички по-мъжки спортове и коли. Галя дори научила някои думи на цигански от приятелчетата си, но днес упорито крие този факт.

,,Всичките ни съседи бяха прекрасни хора. Никога не сме имали конфликти и обири. Живеехме си задружно и си помагахме, който с каквото има нужда", разказва Гло, без да споменава подробности за съгражданите си. Днес тя не поддържа никакви отношения с приятелите си от детството и се срамувала от познанствата си с тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !