Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

БИЗНЕС ДАМА НА ГОДИНАТА 2014

отпечатай новината

17.11.2014 12:04 | Видян 12799 пъти

БИЗНЕС ДАМА НА ГОДИНАТА 2014

На 3 декември тази година ще се проведат 25-те национални награди Бизнес дама на годината. Юбилейния характер на събитието допуска извънредни почетни позиции за дами, които са допринесли за развитието на българския бизнес.

ЕЛЕНА КРИСТИАНО

Стилна и постигнала всичко в зенита на своята възраст, Елена Кристиано е определена да получи специален приз за компанията си Кристиан оф Рома груп. Тя  е търговска компания и марка с 20 годишна история в България.Нейното създаване датира от 60-те години в Италия от Гаетано Кристиано и продължава да се развива и днес в сектора за красота,професионални продукти и оборудване за фризьорски и козметични салони.Есклузивен представител за България е на световно известни брандове като Алфапарф Милано(създава първите течни кристали),Роланд,Бес и още 15 компании от Италия,Япония и др.
Над 6000 салона се обслужват от търговските представители на фирмата във филиали разположени в цялата страна.Кристиан оф Рома груп е организатор и на Италиански фестивал на прическата и красотата в Международен панаир Пловдив и от тази година е съорганизатор на Фестивал на прическата и красотата в София в партньорство със стилист Капанов ,както и съпартньор в сисанието Прическа и стил.
В търговския екип работят около 60 сътрудника и десетки технически лица фризьори и стилисти,обучени в международни академии за тренинг по колористика,стайлинг и подстригване.
Мотото на компанията е "Едно име,една марка,една гаранция"!


продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !