Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Снимат филм за Мая и Георги Илиеви

отпечатай новината

18.11.2014 12:53 | Видян 2157 пъти

Снимат филм за Мая и Георги Илиеви

Филм за любовната история между шефа на ВИС-2 Георги Илиев и вдовицата му Мая ще прави една от големите звезди на бг киното у нас Георги Стайков, научи "България Днес". "Да, имам такава идея. Първо трябва да завърша проекта си "Дерби", който е за ФК "Лудогорец", и тогава ще действам в тази посока", обясни екранният Ростислав от "Вчера".

"Когато става дума за поколението на "мъжките" момчета, не може да не споменем емблематичните имена. Познавам много хора около митичните Васил и Георги Илиеви. Те ще ми разкажат историята на по-малкия брат за любовта му с Мая. Искам да кажа, че няма да правя документален филм, а любовен, по истински случай", обяснява разпалено предстоящия си проект големият актьор Героги Стайков.

"Това е история за един мъжкар, истински борец. Всички знаем, че първо - не е виновен за изнасилването, в което го упрекват и заради което лежи в затвора. Той просто се оставя да го хване полицията, защото не бяга като мишка. После - в края на живота му, в деня, когато трябва да го убият, той знае, че е влязъл човек именно заради него през границата, и лъже жена си Мая, която вече е в Доминиканите с двете им осиновени деца, че взима самолета и идва при нея. Тя, разбира се, се успокоява, а той отива да празнува победата на отбора си. Плюс всичко дори предлагат бронежилетка на Жоро, но той и нея отказва. Ето, това тяхното е невероятна любовна история, която бих направил, но първо ще трябва да говоря с хората от първо лице", обяснява идеята си Георги Стайков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !