Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

И Николета иска оставката на Любо Пенев

отпечатай новината

19.11.2014 10:58 | Видян 2476 пъти

И Николета иска оставката на Любо Пенев

Най-популярната футболна съпруга в България Николета Лозанова реши да оправя и националния отбор. Жената на някогашната надежда Валери Божинов се нареди до душманите на селекционера Любослав Пенев и му поиска оставката.

Божиновица даде да се разбере, че не иска повече Любо начело на тима, пише "Всеки ден". Това обаче даде храна на злите езици, според които скандалната телевизионна водеща няма хал хабер от футбол, но злобее заради съпруга си, който отдавна е забравен за националния. Изгората на Валерко запя в хор с боса „Лудогорец" Кирил Домусчиев, който като член на изпълкома на БФС поиска да главата на Чичовото след издънката в неделя вечерта на „Васил Левски". „Какво е лицето на българския национален отбор? Какво играем? Какъв ни е стилът? Според мен вината е на треньора и треньорското ръководство. Моето мнение на последния Изпълком бе за смяна на треньора и виждате, че бях прав. Тогава казах на Михайлов, Лечков и Сираков, че този отбор няма лице", изрева Домусчиев след срещата.

В ролята на виден футболен експерт Николета се съгласи изцяло с позицията на Киро Парахода. „Това е истината, няма какво повече да добавя!", написа Божиновица, макар мнозина да подозират, че тази въобще не е гледала въпросния мач с Малта. „Много и разбира главата на тази от футбол. Само тя не беше се изказвала за националния отбор. Дотам я докарахме", коментират из футболните среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !