Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Анджелина Джоли слага край на актьорската си кариера

отпечатай новината

20.11.2014 11:59 | Видян 1214 пъти

Анджелина Джоли слага край на актьорската си кариера

Анджелина Джоли планира да се откаже от актьорската професия и да се фокусира върху режисурата. Пред пресата в Австралия, холивудската звезда заяви, че смята да се снима в още няколко филма преди да сложи край на актьорската си кариера. Тя каза още, че като режисьор ще се чувства дори по-щастлива.

"Снимам се в още няколко филма и после - край. Но не се отказвам от киното. Ще продължа да снимам, но само като режисьор. Не вярвам актьорското амплоа да ми липсва. Мисля,че дори като режисьор ще съм по-щастлива", заяви Джоли.

"Обичам да режисирам. Харесва ми да развивам даден проект в продължение на две или повече години. Харесвам ми да се чувствам под пара, най-вече интелектуално, да научавам нови и нови неща, докато работя по всеки един аспект на даден филмов проект".

До момента Джоли е режисирала два филма: "В земя на кръв и мед" (2011), в който се разказва за невъзможната любов между мюсюлманин и християнка от Босна, и "Непробиваем" - военна драма в етап постпродукция. През 2015 г. Анджелина ще заснеме третата си лента като режисьор с работно заглавие "Край морето".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !