Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джулиана Гани: Стоя зад думите си, конкурсите са нагласени

отпечатай новината

21.11.2014 11:58 | Видян 1580 пъти

Джулиана Гани: Стоя зад думите си, конкурсите са нагласени

Скоро предстои конкурсът Best Erotic Model 2014, чиято водеща тази година ще е носителка на титлите Мис Силикон и на Best Erotic Model 2012- Джулиана Гани, която е напълно наясно със задкулисните игри на подобни конкурси.

Силиконката няма предположения коя ще е победителката, защото не е виждала претендентките на живо. Гани обаче потвърди слуха, че в конкурса ще участва по-необичаен кандидат. Той обаче не е хермофродит, както се изписа по медиите, а травестит.

„Истина е, но аз нито го познавам кой е, нито съм го виждала. И на мен ми е много любопитно да го видя. Нямам представа в коя категория ще се състезава, мисля, че е жена с член – травестит е според мен”, каза миската.

И докато тя вярва, че Best Erotic Model не е нагласен, не може да каже същото за друг конкурс – Мис Плеймейт. Той ще се проведе през януари, но се говори, че вече има победител и това е Ралица Петрова.

„Не я познавам, нищо не ми говори като име. Според мен щом една година конкурсът е бил нагласен, няма как да не бъде отново уреден предварително. Това изглежда им е практика и аз си стоя зад думите”, категорична е Гани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !