12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Йорданка Христова: Нито веднъж не извиках лекар в Къщата

отпечатай новината

24.11.2014 10:06 | Видян 2198 пъти

Йорданка Христова: Нито веднъж не извиках лекар в Къщата

„Важното е, че съм оцеляла. Има няколко ситуации в Къщата, в които не се харесвам, не съм съгласна със себе си”, обобщи равносметката след престоя си в Къщата вицешампионът във ВИП Брадър 2014 Йорданка Христова. „Не съм за това, заболя ме и ми е неприятно”, заяви в „На кафе” естрадната прима, като посочи и конкретни примери. Тя призна, че преди обявяването на победителя е казала на Влади Въргала, че ако може, веднага би си тръгнала, за да остане той. Йорданка Христова разказа и колко близки са двамата. „Толерирам всеки човек, с Евгени живяхме прекрасно”, коментира певицата отношенията си Евгени и тяхното съжителството в Политбюро.

Разочарована ли си от второто място?

Йорданка Христова: Съвсем откровено, аз исках Влади да спечели, той има нужда от това. Аз го познавам от много време и много го обичам!

Пострадал ли е авторитета ти по някакъв начин от шоуто?

Йорданка Христова: Има много различни мнения. Разбира се, моите почитатели казват, че аз съм истинския победител, а за мен няма значение кой на кое място е.

Ставаше ли ти неприятно от думите на Евгени Минчев?

Йорданка Христова: Не знам какво печели като говори така и се заяжда. Явно иска да смени програмите на неговите балове. (смее се)

Как от добри приятели се отчуждихте толкова?

Йорданка Христова: Аз нямам причина, единственото нещо, за което се опреквам е, че му казах за пъпката. Това, че съм го номинирала не означава, че аз отричам всички хубави думи, които съм казала за него някога.

Какво мислиш за Людмила Захажаева?

Йорданка Христова: С нея много се забавлявах, опресних си руския, оказа се, че много добре го знам. Тя е много интелигентна, много знае.

Имаше упреци към теб, заради някаква дребнавост за храната.

Йорданка Христова: Аз трябваше да не се занимавам с това, да ги оставя и тогава да видиш какво щеше да стане. Който е станал по-рано щеше да се нахрани, а за останалите нямаше да има. Аз съм вегетарианка от 11 години, никога не съм поискала риба, единственото, на което държах е сиренето. И за разлика от всички млади хора, нито веднъж не съм извикала лекар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !