Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Топ 8 на най-мразените бг знаменитости в мрежата

отпечатай новината

24.11.2014 18:00 | Видян 4498 пъти

Топ 8 на най-мразените бг знаменитости в мрежата

Някои от тях използват услугите на професионалисти в общуването с медиите, но дори това не им помага, видя bgreality.bg. Други стават жертва на навика първо да говорят, а после да мислят, трети пък предизвикват негодувание само с начина си на живот. Кои са най-мразените бг знаменитости и защо?

1. Криско. Певецът дразни всички не толкова с нецензурните си текстове, колкото с пълния си непукизъм. Той често коментира, че колегите му от световната сцена пеят подобни неща и не смята, че това е лошо. Рапърът попадна в зоната на неодобрението и след като отказа да пее на благотворителен концерт, чрез който се набираха средства в помощ на болно дете. Навръх Нова година той финално потроши хотелска стая в провинцията и бе заклеймен окончателно като лошо момче.

2. Мика Стоичкова. Дъщерята на Камата харчи нещо, преди да го е спечелила, и това е общественото одобрение и внимание. Тя се натрапи във фокуса му изцяло поради известното си име и повярва, че това е по заслуги, а не по наследство. Липсата й на популярност обаче беше очевидна и в изявите й като журналист, и в опита й като риалити звезда на сцената на "Денсинг старс", а също и като актриса в бг сериал. Присъствието на Мика не се радваше на популярност в нито едно поприще и това беше в резултат не толкова на липса на талант, колкото в липса на упорство. Така Стоичкова ядно запали джапанките и отиде да се развива в Маями.

3. Антония Петрова- Бередин. Външният вид на една млада жена може да бъде простен, но не и ако е мис България и мисис Русия. Най-оплюваната миска някога се забърка в удивително махленски скандал с настоящия си съпруг, който бе широко отразен от медиите, както се оказа по нейна поръчка. Госпожа Бередин не пропуска възможността да изтъкне образованието и сериозните си занимания, но те контрастират рязко с действията й в обществото. Когато се почувства засегната от нападките, блондинката затваря темата с брутална ругатня в социлната мрежа, като по пернишки маниер държи последната дума да бъде нейна.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !